Βιβλιοθήκη

Βιβλία Σωματογνωσίας

Τα βιβλία αυτά βρίσκονται στην διάθεσή σας για μελέτη ή δανεισμό από την βιβλιοθήκη μας. Οι εν-ενεργεία σπουδαστές του επαγγελματικού προγράμματος εκπαίδευσης του ΚΕΡΕ έχουν τη δυνατότητα να το δανειστούν για 1 μήνα. Οι απόφοιτοί μας μπορούν να επισκεφτούν την σχολή, μετά από συνεννόηση (κατά την διάρκεια των μαθημάτων), και να το μελετήσουν στον ανανεωμένο χώρο της σχολής μας.

Βιολογία Βασική Ανατομική Διαγνωστική μεθοδολογία Ανατομία φυσιολογία Ιατρικό λεξικό Λεξικό του ανθρώπινου σώματος Εγκυμοσύνη και τοκετός Ατυχήματα Φυσική κατάσταση διάγνωση γονίδια Καρκίνος καρδιά Γυναίκα διατροφή Παιδί Νοσηλευτική χωρίς την λευκή μπλούζα ιστορίες Βιταμίνες Ιστορία Φυσιολογία ανατομία άνθρωπος το σώμα μας ανατομία Κλινική μικροβιολογία 1 Κλινική μικροβιολογία 2 εργ φυσιολογία Ανατομία φυσιολογία Φυσιολογία 2 παθολογία παθολογία φυσιολογία Φαρμακολογία βιολογία αναι α ιστορία χ α π ν β α φλ α α α α α α

Διαδικασία Δανεισμού:

Μέχρι να ολοκληρωθεί η πλήρης ψηφιοποίηση της βιβλιοθήκης δεν υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικής ενημέρωσης ή κράτησης/προ-κράτησης βιβλίων.

Εκπαιδευόμενοι Ρεφλεξολόγοι ΚΕΡΕ: Κατά την διάρκεια διαλλείματος του Σαββατοκύριακου μαθήματός σου (9-5 Σάββατο ή Κυριακή) μπορείς να δεις ποια βιβλία είναι ελεύθερα από το σύνολο των βιβλίων. Μπορείς να δανειστείς 1 ανά μήνα και να το επιστρέψεις στο επόμενο Σαββατοκύριακο μάθημα. Σπουδαστές που κατοικούν εκτός Αττικής μπορούν να δανειστούν 2 ανά μήνα.

Ρεφλεξολόγοι ΚΕΡΕ: Κατά την διάρκεια Σαββατοκύριακου μαθήματος (πρωτοετών ή δευτεροετών) μπορείς να κλείσεις ραντεβού με την σχολή και να περάσεις να μελετήσεις όποιο βιβλίο θέλεις. Δεν υπάρχει δυνατότητα δανεισμού για μη-ενεργούς σπουδαστές βασικής εκπαίδευσης.


Leave a Reply