Βιβλιοθήκη

Το Σώμα μας, Όργανα, Συστήματα Λειτουργίες

Το βιβλίο αυτό βρίσκεται στην διάθεσή σας για μελέτη ή δανεισμό από την βιβλιοθήκη μας. Οι εν-ενεργεία σπουδαστές του επαγγελματικού προγράμματος εκπαίδευσης του ΚΕΡΕ έχουν τη δυνατότητα να το δανειστούν για 1 μήνα. Οι απόφοιτοί μας μπορούν να επισκεφτούν την σχολή μετά από συνεννόηση (κατά την διάρκεια των μαθημάτων) και να το μελετήσουν στον ανανεωμένο χώρο της σχολής μας.

Πιθανό Bonus: Δοκίμασε να κάνεις κλικ στο εξώφυλλο, αμέσως από κάτω, αν υπάρχει τμήμα του βιβλίου online θα το βρεις εκεί!

Το Σώμα Μας

View more

Περιεχόμενο

Μια ματιά μέσα στο βιβλίο που θα δανειστείς!

Διαδικασία Δανεισμού:

Μέχρι να ολοκληρωθεί η πλήρης ψηφιοποίηση της βιβλιοθήκης δεν υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικής ενημέρωσης ή κράτησης/προ-κράτησης βιβλίων.

Εκπαιδευόμενοι Ρεφλεξολόγοι ΚΕΡΕ: Κατά την διάρκεια διαλλείματος του Σαββατοκύριακου μαθήματός σου (9-5 Σάββατο ή Κυριακή) μπορείς να δεις ποια βιβλία είναι ελεύθερα από το σύνολο των βιβλίων. Μπορείς να δανειστείς 1 ανά μήνα και να το επιστρέψεις στο επόμενο Σαββατοκύριακο μάθημα. Σπουδαστές που κατοικούν εκτός Αττικής μπορούν να δανειστούν 2 ανά μήνα.

Ρεφλεξολόγοι ΚΕΡΕ: Κατά την διάρκεια Σαββατοκύριακου μαθήματος (πρωτοετών ή δευτεροετών) μπορείς να κλείσεις ραντεβού με την σχολή και να περάσεις να μελετήσεις όποιο βιβλίο θέλεις. Δεν υπάρχει δυνατότητα δανεισμού για μη-ενεργούς σπουδαστές βασικής εκπαίδευσης.


Leave a Reply