Βιβλιοθήκη

Reflex Zone Therapy Of The Feet, Hanne Marquardt

Το βιβλίο αυτό βρίσκεται στην διάθεσή σας για μελέτη ή δανεισμό από την βιβλιοθήκη μας. Οι εν-ενεργεία σπουδαστές του επαγγελματικού προγράμματος εκπαίδευσης του ΚΕΡΕ έχουν τη δυνατότητα να το δανειστούν για 1 μήνα. Οι απόφοιτοί μας μπορούν να επισκεφτούν την σχολή μετά από συνεννόηση (κατά την διάρκεια των μαθημάτων) και να το μελετήσουν στον ανανεωμένο χώρο της σχολής μας.

Πιθανό Bonus: Δοκίμασε να κάνεις κλικ στο εξώφυλλο, αμέσως από κάτω, αν υπάρχει τμήμα του βιβλίου online θα το βρεις εκεί!

Δανειστική Βιβλιοθήκη ΚΕΡΕ

(Για ενεργούς σπουδαστές δανεισμός έως 1 μήνα, για απόφοιτους μελέτη μέσα στην σχολή.)

View more

Περιεχόμενο

Μια ματιά μέσα στο βιβλίο που θα δανειστείς!

Διαδικασία Δανεισμού:

Μέχρι να ολοκληρωθεί η πλήρης ψηφιοποίηση της βιβλιοθήκης δεν υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικής ενημέρωσης ή κράτησης/προ-κράτησης βιβλίων.

Εκπαιδευόμενοι Ρεφλεξολόγοι ΚΕΡΕ: Κατά την διάρκεια διαλλείματος του Σαββατοκύριακου μαθήματός σου (9-5 Σάββατο ή Κυριακή) μπορείς να δεις ποια βιβλία είναι ελεύθερα από το σύνολο των βιβλίων. Μπορείς να δανειστείς 1 ανά μήνα και να το επιστρέψεις στο επόμενο Σαββατοκύριακο μάθημα. Σπουδαστές που κατοικούν εκτός Αττικής μπορούν να δανειστούν 2 ανά μήνα.

Ρεφλεξολόγοι ΚΕΡΕ: Κατά την διάρκεια Σαββατοκύριακου μαθήματος (πρωτοετών ή δευτεροετών) μπορείς να κλείσεις ραντεβού με την σχολή και να περάσεις να μελετήσεις όποιο βιβλίο θέλεις. Δεν υπάρχει δυνατότητα δανεισμού για μη-ενεργούς σπουδαστές βασικής εκπαίδευσης.


Leave a Reply